Jachthaven informatie bulletin 2019

Start zomerseizoen

Aan alle winterstallers die de boot in het water hebben liggen; graag zien we in het laatste weekend van maart, dus 30-31 maart de boot omgevaren  naar de zomerligplaats, zodat de ligplaats vrij is voor de boten die uit de winterstalling komen.

Voor de boten op de wal

We starten na het paas-weekend dus 8 april met hellingen; zorg dat uw boot klaar is met lijnen en stootwillen die buitenboord klaarhangen. 26 April willen we het terrein weer vrij hebben voor parkeerplaats. Daarna komt extra stalling per dag op €  5,00 ( max. twee weken, langere termijn in overleg ). Extra verzetten van de boot is €  25,00 per keer.  Degene die groot of klein onderhoud aan zijn boot pleegt, dient de bodem af te dekken met folie of dekzeil, en te schuren met stofafzuiging. Na elke klusdag de spullen / rommel rondom en onder de boot op te ruimen.

Parkeren

U vindt een parkeerkaart bijgesloten. Wij verzoeken u deze kaart zichtbaar in de auto te plaatsen, zodat wij weten dat dit voertuig bij u als vaste ligplaatshouder hoort.

Voor uw visite / gasten is slechts beperkt parkeerruimte beschikbaar aan het "begin" van ons terrein. Wilt u daar uw gasten op wijzen!

Nieuwe HISWA Algemene Voorwaarden

Met ingang van 1 juli 2018 zijn de HISWA Voorwaarden voor lig-en bergplaatsen aangepast, o.a. naar aanleiding van de gewijzigde wettelijke consumentenbescherming. Deze algemene voorwaarden zijn door de HISWA samen met de ANWB en consumentenbond vastgesteld. De voorwaarden zijn van kracht voor uw overeenkomst met ons bedrijf.

Inzamelstations in de buurt voor vuilwater,tank- en bilgewater:

  • Jachthaven Kudelstaart
  • Jachthaven Stenhuis;  tevens diesel tank-station!
  • Praamplein Centrum
  • W.V De Nieuwe Meer                                                                                                               

Wij wensen u behouden vaart  en een goed en zonnig vaarseizoen toe en graag tot ziens op de haven.

Jos en Carla Persoon.

Levering van goederen en diensten geschiedt volgens de vernieuwde HISWA-voorwaarden en kunnen u desgewenst toegezonden worden.